Χρειάζεστε βοήθεια; Θέλετε να προσφέρετε;
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΜΚΟ Χρήστες ψυχοτρόπων ουσιών ΚΕΘΕΑ Στροφή (Ν.Π.Ι.Δ.)
Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις

Μπορείτε να αναζητήσετε Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς με τους εξής τρόπους: είτε με βάση μια λέξη κλειδί, είτε με βάση την κατηγορία στην οποία ανήκει, είτε με βάση το αρχικό του γράμμα.

ΚΕΘΕΑ Στροφή (Ν.Π.Ι.Δ.)

ΚΕΘΕΑ Στροφή (Ν.Π.Ι.Δ.)
Διεύθυνση: Φλωρίνης 15, T.K. 11251, Αθήνα
Πρόσωπο Επαφής: Κυρατσώ Σκοδρογιάννη
Τηλέφωνο: 210-8822122, 210-8814515
Fax: 210-8842237
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: Url

Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ είναι θεραπευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε έφηβους και νεαρούς ενήλικες έως 21 ετών που κάνουν κατάχρηση ουσιών ή είναι εξαρτημένοι. Αποτελεί ένα από τα θεραπευτικά προγράμματα του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), αυτοδιοικούμενο νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, το οποίο τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Νόμος 3459/2006). Παρέχει υπηρεσίες από το 1988 και έχει έδρα την Αθήνα (Αγ. Παντελεήμονας Αχαρνών). Παράλληλα δίνονται υπηρεσίες σε συστηματική βάση και σε ολόκληρη την οικογένεια.

Παρέχονται υπηρεσίες συμβουλευτικής  και θεραπείας, αξιοποιώντας τις αρχές του μοντέλου των θεραπευτικών κοινοτήτων, προσαρμοσμένες στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες των νέων και των οικογενειών τους. Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ απευθύνεται σε οικογένειες από όλη την Ελλάδα, καθώς υπάρχει ξενώνας διαμονής για τους νέους.

Όλες οι υπηρεσίες μας παρέχονται δωρεάν χωρίς διακρίσεις, η προσέλευση είναι εθελοντική, απαιτείται ενεργητική συμμετοχή, δεν υπάρχουν λίστες αναμονής και τηρούνται με αυστηρότητα οι κανόνες εμπιστευτικότητας και το απόρρητο.

  

Τράπεζα Χρόνου Δ. Λαρισαίων

Em - Kit

Online Training

Δημοσκόπηση

Πείτε μας τη γνώμη σας για το anthropomania.gr